خانه / سلامت / آخرین وضعیت همپوشانی بیمه‌های درمانی در مجلس

آخرین وضعیت همپوشانی بیمه‌های درمانی در مجلس

سلامت نیوز:یک نماینده مجلس شورای اسلامی از بررسی موضوع همپوشانی بیمه های درمانی در مجلس خبر داد و گفت: شرایط نامناسب صندوق های بیمه ای موجب شده تا مساله همپوشانی بیمه ای نادیده گرفته شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پانا،رسول خضری با اشاره به همپوشانی بیمه ای در کشور اظهارداشت: در حال حاضر همپوشانی بیمه ای بسیار زیاد است و برخی افراد از چندین دفترچه بیمه درمانی استفاده می کنند که لازم است روشی برای کنترل همپوشانی ها در حوزه بیمه درمانی اتخاذ شود اما هنوز این ضعف در سیستم بیمه ای حوزه سلامت وجود دارد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه رفع همپوشانی بیمه ای به جلوگیری از هدررفت منابع کمک می کند، گفت: وقتی هنوز شاهد همپوشانی بیمه ای در بیمه های درمانی تأمین اجتماعی، نیروهای مسلح و بیمه سلامت هستیم یعنی زیرساخت شبکه ملی سلامت به طور کامل آماده نیست چرا که تکمیل شبکه سلامت می تواند از همپوشانی بیمه ها نیز جلوگیری کند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط نامناسب صندوق های بیمه ای بیان کرد: درحال حاضر با شرایط نامناسب درحوزه بیمه روبرو هستیم و بیمه ها به شدت به حوزه سلامت بدهکار هستند که این موضوع تاثیر بسیاری در ارائه خدمات به مردم دارد از طرفی داروخانه ها در تأمین داروی مورد نیاز بیماران نیز در شرایط فعلی با مشکل روبرو شده اند که امیدواریم با ایجاد زیرساخت های شبکه ملی سلامت بتوان این مشکلات را حل کرد.

خضری همچنین با تأکید بر کارآمدی بیمه های درمانی نیز گفت: بیمه ها باید کارآمد شوند و نواقص سازمان های بیمه گر رفع شود. وزارت بهداشت در اجرای طرح تحول سلامت می بایست کارآمدسازی بیمه ها را در نظر می گرفت چرا که اجرای این طرح بدون در نظر گرفتن تجمع بیمه و یکدستی بیمه ناقص است.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت باید به میزان کارایی بیمه ها توجه کند، ضمن اینکه در اجرای طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم باید موارد مهمی چون تجمیع بیمه های درمان طبق سیاست های کلی نظام سلامت مد نظر قرار گیرد تا همه مردم به شکل یکسان از خدمات بیمه ای بهره مند شوند.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو