خانه / تغذیه / اسموتی موزی برای سوزاندن چربی‌های شکمی

اسموتی موزی برای سوزاندن چربی‌های شکمی

سلامت نیوز: اگر موز را با ترکیبات خوب و سالمی ترکیب کنید به افزایش سوخت و ساز بدن و سوزاندن چربی‌های شکمی کمک کرده و در نتیجه به طور مؤثر و کاملاً طبیعی شما را به اندام دلخواهتان نزدیک می‌کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت تبیان، اکثر افراد تصور می‌کنند که موز می‌تواند باعث افزایش وزن و چاقی شود. اما این باور صحت ندارد چون موز علاوه بر خواص فوق‌العاده‌ای که برای بدن و سلامتی دارد همچنین کمک زیادی به روند کاهش وزن می‌کند. اگر موز را با ترکیبات خوب و سالمی ترکیب کنید به افزایش سوخت و ساز بدن و سوزاندن چربی‌های شکمی کمک کرده و در نتیجه به طور مؤثر و کاملاً طبیعی شما را به اندام دلخواهتان نزدیک می‌کند. با ما همراه باشید تا با این اسموتی چربی سوز آشنا شوید.

مواد لازم:
موز ۱ عدد
ماست یونانی نصف لیوان
پودر زنجبیل نصف قاشق چای‌خوری
روغن نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
تخم کتان ۱ قاشق غذاخوری

روش تهیه:
شما باید تمام مواد را در یک مخلوط‌کن ریخته و با هم میکس کنید تا کاملاً یکدست شود. سپس ترکیب حاصل را در یک لیوان مناسب بریزید. به همین سادگی نوشیدنی چربی سوز شما آماده می‌شود.
شما می‌توانید به طور روزانه و با شکم خالی (صبح بعد از بیدار شدن به صورت ناشتا) میل کنید. این نوشیدنی به شما کمک می‌کند که روزتان را به شکلی سالم شروع کنید؛ چون انرژی‌بخش است و متابولیسم بدنتان را فعال کرده و بدن را برای بقیه روز آماده می‌کند.
همچنین لازم است که در کنار مصرف این نوشیدنی فعالیت بدنی منظمی داشته باشید تا به نتیجه مطلوبی برسید و چربی‌های شکمی‌تان با سرعت بیشتری شروع به آب شدن بکند.

فواید ترکیبات اسموتی چربی سوز

حال که با طرز ترکیبات و طرز تهیه این اسموتی چربی سوز آشنا شدید بهتر است نگاهی به خواص آن بیندازیم. موز سرشار از فیبرها (۲٫۶ گرم فیبر در ۱۰۰ گرم موز) و در عین حال حاوی کالری است. اما یادتان باشد که میزان بالای فیبر به کاهش وزن منجر می‌شود. نتایج پژوهشی که به مدت ۲۰ ماه روی تغذیه ۲۵۲ زن انجام شده است نشان می‌دهد که هر گرم فیبر بیشتر در برنامه غذایی روزانه این خانم‌ها حدود ۰٫۲۵ کیلوگرم از وزن آن‌ها را کاهش داده است. این تأثیر به دلیل خاصیت سیرکنندگی سریع فیبرها است که باعث می‌شود فرد در طولانی‌مدت کالری کمتری مصرف کند.

زنجبیل
بر اساس باورهای تب سنتی هند (آیورودا) مصرف ریشه زنجبیل می‌تواند به کنترل وزن کمک کند و جالب است که بدانید نتایج پژوهش‌های جدید نیز این ادعا را به اثبات رسانده است. نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۱۴ در Journal of the Science and Food of Agriculture به چاپ رسیده است نشان می‌دهد موش‌های آزمایشگاهی دارای اضافه وزن که «جینجرول»(یکی از ترکیبات زنجبیل) دریافت کرده‌اند بعد از مدت ۳۰ روز راحت‌تر وزن کم کرده‌اند. علاوه بر این متخصصان مشاهده کردند که میزان قند خون این موش‌ها نیز کاهش پیدا کرده و ترشح هورمون لپتین در آن‌ها با افزایش مواجه بوده است. اگر نمی‌دانید لپتین چیست باید بگوییم که این هورمون نقش زیادی در ایجاد احساس سیری بعد از صرف غذا بر عهده دارد و به عبارت ساده‌تر هورمون سیری است.

روغن نارگیل
روغن نارگیل متفاوت‌ترین روغن در برنامه غذایی است. در حالی که اکثر مواد غذایی اساساً حاوی اسیدهای چرب با زنجیره طولانی هستند، روغن نارگیل تقریباً به طور کامل از اسیدهای چرب با زنجیره متوسط تشکیل شده است. اسیدهای چرب با زنجیره متوسط به طور متفاوتی از دیگر چربی‌های با زنجیره طولانی تجزیه می‌شوند. این اسیدهای چرب به طور مستقیم از لوله گوارش به کبد فرستاده می‌شود که در آنجا به طور مستقیم برای انرژی استفاده می‌شوند و یا تجزیه شده و از طریق کلیه‌ها دفع می‌شوند. پژوهش دیگری نیز روی موش‌ها انجام شد و گروهی از آن‌ها با چربی‌هایی با زنجیره طولانی و گروهی دیگر با چربی‌هایی با زنجیره متوسط تغذیه شدند. نتایج بررسی‌ها نشان داد موش‌هایی که با چربی‌هایی با زنجیره متوسط تغذیه شدند ۲۰ درصد وزن کمتری گرفتند و ۲۳ درصد چربی بدنی‌شان کمتر شده است.

تخم کتان
تخم کتان با افزایش احساس سیری به کاهش وزن کمک می‌کند چون حاوی فیبر است. در نتیجه با مصرف آن شما کمتر غذا مصرف می‌کنید و آمادگی بیشتری برای کاهش وزن دارید. در سال ۲۰۱۲ نتایج پژوهشی که در دانشگاه کپنهاگ دانمارک انجام شد نشان داد اشتهای شرکت‌کننده‌هایی که نوشیدنی حاوی تخم کتان مصرف کردند به طور چشمگیری کاهش پیدا کرد و خیلی زودتر احساس سیری کردند.
نتایج پژوهشی که در آکادمی چینی علوم پزشکی و کالج پزشکی اتحادیه پکن انجام شده نشان می‌دهد لیگنان ها یا همان ترکیبات فنولیک موجود در تخم کتان باعث میزان قند خون شده و این امر نیز به کاهش وزن و کنترل جهش انسولین کمک می‌کند. باید بدانید افزایش ترشح انسولین باعث انبار چربی‌ها و ریزه‌خواری‌های غیرارادی می‌شود.

یادتان باشد که
یادتان باشد که مصرف زیاد تخم کتان به افرادی که از دیورتیکول روده رنج می‌برند توصیه نمی‌شود.
مصرف زیاد زنجبیل نیز برای خانم‌های باردار و افرادی که از بیماری‌های خونی مانند فشارخون بالا و غیره رنج می‌برند توصیه نمی‌شود.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو