خانه / سلامت / انتصاب مدیران ارشد خانم در وزارت بهداشت دولت دوازدهم/دکتر حضرتی معاون پرستاری وزیر بهداشت شد

انتصاب مدیران ارشد خانم در وزارت بهداشت دولت دوازدهم/دکتر حضرتی معاون پرستاری وزیر بهداشت شد

سلامت نیوز:وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی امروز در احکامی سه خانم را در پستهای مهم این وزارتخانه منصوب کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از وبدا، دکتر هاشمی در این احکام دکتر مریم حضرتی را به عنوان معاون پرستاری، دکتر ساره محمدی را به عنوان مشاور وزیر بهداشت در امور زنان و دکتر شهلا خسروی را به عنوان مشاور وزیر در امور مامایی منصوب کرد.

وزیر بهداشت پیش تر نیز خانم دکتر طاهره چنگیز را نیز به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منصوب کرده بود.

انتصاب مدیر ارشد خانم در دولت دوازدهم در وزارت بهداشت با رویکرد استفاده از ظرفیت، تواناییها و توانمندیهای زنان فرهیخته در جایگاه های حساس بوده است.

بر اساس این گزارش وزیر بهداشت در حکمی دکتر مریم حضرتی را به عنوان معان پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب کرد.

دکتر مریم حضرتی درحال حاضر عضو هیأت علمى و رییس دانشکده پرستارى دانشگاه علوم پزشکی شیراز است. وی فارغ التحصیل کارشناسی پرستاری و کارشناسی ارشد آموزش پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دکترای پرستاری سالمندی از خارج از کشور است.

فعالیت به عنوان پرستاربالینی، سرپرستار و ۲۸ سال آموزش پرستاری به عنوان هیات علمی، معاون فرهنگی دانشجوئی دانشکده پرستاری شیراز از سال ۹۴ و رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سال ۹۵، برخی از سوابق علمی و اجرایی معاون جدید پرستاری وزارت بهداشت است.

دکتر مریم حضرتی علاوه بر سوابق اجرایى، علمی و پژوهشی، در زمینه حرفه ای نیز فعالیت های گسترده وموفقى داشته است؛ عضویت در دو دوره هیات مدیره نظام پرستاری شیراز، عضویت دراولین و دومین دوره شورایعالی نظام پرستاری و عضویت در هیات بدوی انتظامی سازمان نظام پزشکی شیراز به مدت ۱۰ سال از جمله این فعالیتهاست.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در حکمی دکتر ساره محمدی را به عنوان مشاور وزیر در امور زنان وزات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب کرد.
دکتر ساره محمدی متخصص قلب و عروق و فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
وی که دارای چندین مقاله پژوهشی در ISI و نیزPUB MED می باشد، پیش تر رییس بیمارستان امام علی(ع) کرمانشاه، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و در حال حاضر نیز رییس اداره نظارت بر درمان معاونت درمان وزارت بهداشت می باشد.

وزیر بهداشت دکتر شهلا خسروی را نیز که دارای فوق لیسانس مامایی و دکترای بهداشت باروری است را به عنوان مشاور وزیر در امور مامایی منصوب کرد.
وزیر بهداشت همچنین در اولین حکم صادره به عنوان وزیر بهداشت دولت دوازدهم، خانم دکتر طاهره چنگیز را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منصوب کرد.

دکتر طاهره چنگیز نیز استاد تمام آموزش پزشکی و دکتری تخصصی فارماکولوژی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان است. وی سمت دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت و مشاور مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی این وزارتخانه را نیز در سوابق خود دارد. دکتر چنگیز در ابتدای دولت یازدهم نیز معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بود.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو