خانه / سلامت / بازگشت دوباره سختی کار به فیش حقوقی معلمان/تکلیف حق عائله‌مندی زنان مجرد

بازگشت دوباره سختی کار به فیش حقوقی معلمان/تکلیف حق عائله‌مندی زنان مجرد

سلامت نیوز: آنگونه که از صحبت‌های مسئولان آموزش‌وپرورش برداشت می‌شود، بند سختی کار معلمان که پیش از این حذف شده بود دوباره به فیش حقوقی آنها برخواهد گشت اما این مسئله شامل حق‌ عائله‌مندی دختران مجرد نمی‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم،‌ در ماه‌های اخیر فرهنگیان به حذف برخی بندها از فیش حقوقی خود معترض هستند به گونه‌ای که حق عائله‌مندی دختران مجرد، حق سختی کار معلمان و مدیران از فیش حقوقی آنها حذف شده است. حذف حق عائله‌مندی از فیش حقوقی دختران مجرد ماهانه رقمی معادل ۱۵۰ هزار تومان از حقوق آنها کاسته همچنین حذف سختی کار معلمان و مدیران در احکام جدید اعتراض بسیاری از آنها را به همراه داشته است.

مسئولان آموزش و پرورش معتقدند موارد حذف شده طبق دستور دیوان محاسبات بوده و آنها ملزم به اجرای آن هستند البته وزیر آموزش‌وپرورش از پیگیری‌هایی برای بازگرداندن حق سختی‌کار به فیش حقوقی معلمان خبر داده بود و حالا آنگونه که از سخنان مسئولان آموزش‌وپرورش برداشت می‌شود، این پیگیری‌ها به نتیجه رسیده و قرار است بند سختی کار تحت عناوین دیگر به فیش حقوقی معلمان بازگردد.

علی الهیار معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش در حاشیه نمایشگاه عملکرد یکساله وزارت آموزش‌وپرورش درباره حذف بند سختی کار معلمان و بازگشت دوباره آن به فیش حقوقی فرهنگیان گفت: سال ۹۱ دیوان عدالت اداری اعلام کرد که مصوبه سختی کار خلاف قانون است و موضوع در دیوان محاسبات بررسی شد که این دیوان نیز اعلام کرد آموزش و پرورش راه را اشتباه رفته است. در سال ۹۴ محکمه تجدیدنظر دیوان محاسبات موضوع را بررسی و تأیید کرد که روش آموزش و پرورش برای اعمال سختی کار اشتباه بود چرا که از دفتر وزیر تا آموزگاران مناطق محروم ۱۲۰ امتیاز سختی کار را گرفته‌اند. به دلیل اجرای بند سختی کار برای سه مدیر کل استانی آموزش‌وپرورش حکم جلب صادر شد بنابراین مجبور شدیم که برای حل مشکل فکری کنیم و هم اکنون جایگزینی ۱۲۰ امتیاز سختی کار را به روش‌های دیگر مدنظر داریم تا این رقم در فیش حقوقی معلمان جبران شود.

در بحث بازگشت حق‌عائله‌مندی دختران مجرد به فیش حقوقی آنها به نظر می‌رسد اوضاع چندان خوب پیش نمی‌رود و امیدی به بازگشت این بند به فیش حقوقی فرهنگیان زن مجرد نیست.

در اینباره، فرحناز مینایی‌پور گفت: عدم پرداخت حق عائله‌مندی به افراد مجرد یک قانون است و اگر قرار باشد این مسئله مجدد به فیش حقوقی زنان مجرد فرهنگی برگردد باید نمایندگان زن مجلس برای تغییر قانون تلاش کنند اما بحث برگرداندن سختی کار معلمان با چانه‌زنی‌ میان دستگاه‌ها امکان پذیر است.

وی افزود: خیلی از مردان فرهنگی هم مجرد هستند و از پدر و مادر خود نگهداری می‌کنند مگر به آنها حق عائله مندی پرداخت می‌شود؟ در بحث پرداخت حق عائله‌مندی به زنان مجرد اختلاف نظر وجود دارد و برخی افرارد می‌گویند چرا باید فرهنگیان زن مجرد از این امتیاز برخوردار شوند؟ و کسی برای دفاع از آن و تبدیل شدنش به قانون اقدامی نکرده است.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو