خانه / تغذیه / بهترین و بدترین آبمیوه ها برای سلامت

بهترین و بدترین آبمیوه ها برای سلامت

سلامت نیوز: بهترین آبیموه انواعی هستند که مواد مغذی به بدنتان برسانند و برخی فقط اسمشان آبمیوه است و تفاوتی با آب قند ندارند که باید بتوانید تفات بین آن ها را تشخیص دهید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت سیمرغ، چه کسی از نوشیدن یک لیوان آب میوه خنک لذت نمی برد؟ رنگ زیبا طعم دلپذیر و فواید آن ها برای سلامت انکار ناپذیر است. بهترین آبیموه انواعی هستند که مواد مغذی به بدنتان برسانند و برخی فقط اسمشان آبمیوه است و تفاوتی با آب قند ندارند که باید بتوانید تفات بین آن ها را تشخیص دهید.

بهترین انتخاب : آب سبزیجات

نوشیدن آب سبزیجات برای سلامت مفید است. لیکوپن موجود در آب گوجه فرنگی به کاهش خطر سرطان پروستات کمک می کند. آب لبو فشار خن را کاهش می دهد. آب سبزیجات به همراه پالپ حاوی فیبر است البته نه به اندازه مصرف خود سبزیجات . و فیبر مانع از گرسنگی می شود. ضمن این که قند و کالری آب سبزیجات کمتر از آبمیوه است.

بدترین انتخاب : کوکتل آبمیوه

کوکتل ها نوشیدنی های طعم دار هستند و مقدار کمی آبمیوه در آن ها وجود دارد. مواد اصلی ککتل ها آب، مقدار کمی آبمیوه و شیرین کننده است. بنابراین قند و کالری بالایی دارند.

آبمیوه طبیعی

آبمیوه های طبیعی که مستقیما از میوه گرفته می شود شیرین کننده مصنوعی ندارد و منبع خوبی از ویتامین ث و پتاسیم است. مشکل اینجاست که مصرف زیاد آبمیوه، شکر و کالری زیادی به بدن می رساند در حالی که فیبر و مواد مغذی خود میوه را به همره ندارد بنابراین متخصصین توصیه می کنند روزانه بیشتر از ۱ لیوان آبمیوه مصرف نکنید.

آب انار

اگر می خواهید روزی ۱ لیوان آبمیوه بخورید بهتر است از انتخاب خود مطمئن شوید. باید بدانید کدام آبمیوه مواد مغذی بیشتری به بدنتان می رساند. آب انار در بالای این لیست قرار دارد. با این که مقدار قند و کالری آب انار بالاست ولی حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است.

آب کرن بری

آب کرن بری سرشار از ویتامین ث است که سیستم ایمنی شما به ان نیاز دارد. نوشیدنی آب کرن بری به پیشگیری از عفونت مجاری ادراری کمک می کند.

آب آکای بری

آکای بری از میوه های آمریکای جنوبی است که پالپ آن آنتی اکسیدانی بیشتر از کرن بری، بلک بری و توت فرنگی و بلوبری دارد.

آب انگور قرمز

آب انگور قرمز حاوی فلاونوئید و رزوراترول است. که مصرف آن برای سلامت قلب بسیار مفید است.

آب آلو

از قدیم آب آلو را برای درمان یبوست استفاده می کرده اند. آلو منبع خوب فیبر و لاکساتیو طبیعی به نام سوربیتول است. آب آلو سرشار از آنتی اکسیدان، آهنو پتاسیم است.

آب پرتقال

آب پرتقال سرشار از ویتامین ث است البته آنتی اکسیدان آن کمتر از آبمیوه های تیره رنگ تر است که در بالا معرفی شد.

مقدار مناسب آبمیوه برای کودکان

کودکان عاشق آبمیوه هستند ولی بناید رد مصرف آن ها زیاده روی شود. برای کودکان زیر ۷ سال روزانه مقدار ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلی لیتر آبمیوه مجاز است و برای کودکان بین ۷ تا ۱۸ سال مقدار آبمیوه مجاز روزانه ۲۲۰ تا ۳۳۰ میلی لیتر در روز است. اگر کودکتان می خواهد روزانه مقدار بیشتری آبمیوه بخورد بهتر است آبمیوه را با آب خالص مخلوط نموده و روزی ۲ تا ۳ لیوان از این آبمویه رقیق شده به او بدهید.

به گفته متخصصین مصرف خود میوه ها بهتر است آبمیوه است پون مواد مغذی موجود در گوشت و همچیننن فیبر میوه ها را هم به بدن می رساند و احساس گرسنگی شما را سرکوب می کند.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

"دیابت" و اختلالاتی که در گوارش ایجاد می‌کند

سلامت نیوز:در اثر عواملی چون افزایش شیوع چاقی ناشی از شکل نادرست زندگی شهر نشینی و افزایش سـن جوامـع بـشری، شـیوع بیمـاری دیابت در جهان بـه سـرعت رو بـه افـزایش اسـت و متاسـفانه ایـن افــزایش در کشورهای در حال توسعه از جمله در کـشور ما چشمگیرتر است. به گزارش سلامت نیوز بخه نقل از ایسنا، مبتلایان به دیابت بیش از دیگران در معـرض خطـر بـروز عوارضـی مانند اختلالات بینایی، حملات قلبی– عروقی، قطع پا و یا نارسـایی کلیوی قرار دارند. مطالعات اخیر نشان داده اند که با رعایـت برنامـه غذایی سالم، اعتدال در مصرف غذا، داشتن فعالیت فیزیکی منظم، کنترل دقیق قند خون و... از بروز بسیاری از این عوارض جلوگیری می شود و بدین طریق بیماران دیـابتی مـی تواننـد از یـک زندگی سالم و طول عمر طبیعی بهره منـد شوند. اختلال گوارشی ناشی از دیابت از ابتدای زمان تشخیص دیابت نوع دو و از پنج سال بعد از شروع دیابت نوع یک، ممکن است کار دستگاه گوارش مختل شود. اگر قند خون به مدت طولانی بالا باشد، تغییرات شیمیایی در رشته های عصبی ایجاد شده و عروق تغذیه کننده این رشته ها دچار آسیب دیدگی می شوند. در نتیجه، کار رشته های عصبی معده و روده مختل و یا به کلی متوقف می شود. پیامدهای این وقایع می توانند تاخیر در تخلیه محتویات معده و یا بروز یبوست و اسهال دیابتی باشد. اسهال دیابتی در بیمار دیابتی، کندی حرکت روده باعث رشد بیش از حـد بـاکتری های روده می شود. تجمع باکتری ها در روده باعث بروز اسهال می شود. در صورت اثبات این حالت ممکن است برای بیمار آنتی بیوتیـک یا داروهای دیگری تجویز شود. علل دیگری هم وجود دارند که می توانند باعث بروز اسهال در بیمـار دیـابتی شـوند. در صـورت بـروز اسهال در بیمار دیابتی و ادامه آن به مدت بیش از دو هفته، ضمن نیـاز به کنترل دقیق قند خون، مراجعه به پزشک متخصص گـوارش لازم است. یبوست دیابتی ممکن است فرد دیابتی دچار یبوست شود کـه با مصرف غـذاهای حـاوی فیبـر مثـل میـوه، سبزی، خوردن مایعات کافی و انجام فعالیت های ورزشی تا حدی بهبود می یابد. در مواردی که یبوست طـول کـشیده، ممکن است پزشک داروهایی را برای بیمار تجویز کنـد. بررسی علـت بـروز یبوسـت در بیمـار دیــابتی توســط پزشــک متخـصص گـوارش لازم است. بنابر اعلام پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، علائم تاخیر در تخلیه معده شامل سوزش سردل، تهوع، استفراغ غذاهای هضم نشده، احساس پری شکم و سیری زودرس، کاهش وزن، نفخ شکم، نوسان در میزان قند خون، کاهش اشتها، برگشت غذا از معده به مری و... است که البته شدت این نشانه ها می تواند کم، متوسط یا زیاد باشد.