خانه / سلامت / تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت منطقی نیست

تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت منطقی نیست

سلامت نیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با مسئولان ارشد سازمان بیمه سلامت بر ضرورت تسریع روند پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و بیمارستان‌ها توسط این سازمان تأکید کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی امروز (چهارشنبه) به مناسبت هفته بیمه سلامت در نشست با مدیران ارشد ستادی سازمان بیمه سلامت و مدیرعامل شرکت بیمه آتیه سازان حافظ ضمن تشکر از زحمات آنها در جهت تأمین سلامت مردم، گفت: شما کار مهمی برعهده دارید ضمن اینکه کار هم با مشکل بود یعنی در مسیر کار مشکلاتی وجود داشت که به دلیل این مشکلات و بدهی‌هایی که داشتید کار به خوبی جلو نمی رفت و اگر از ابتدا شسته و رفته کار صورت می‌گرفت تا این اندازه مشکل ایجاد نمی‌شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تصمیماتی که در جهت استفاده از سیستم‌های جدید و راه‌اندازی سامانه الکترونیک گرفتید باعث می‌شود آرام آرام به سمتی بروید که کارها به قاعده انجام شده و درست و سنجیده باشد و این مسیر درستی است که کمک می‌کند در آینده با مشکل فعلی مواجه نشوید.

وی اظهار کرد: اصل موضوع سلامت از جمله موضوعاتی است که همه باید بر آن حساس باشند و در کشور ما همپای امنیت مسئله سلامت از اهمیت وافری برخوردار است و همان مقدار که این مسائل برای مردم و کشور اهمیت دارد در کشور مسئله سلامت دارای وزن است که باید به آن توجه کرد.

لاریجانی افزود: وقتی در مجلس به این موضوع اهتمام ورزیده می‌شود به این دلیل است که کار شما بسیار مهم است چرا که بر آسایش روانی و زندگی مردم اثرگذار است و باید مردم از این جهت آرامش داشته باشند که هنگامی که بیماری برای آنها به وجود می آید مرجعی وجود دارد که آنها را زیر پوشش قرار دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: البته اینکه همپوشانی‌ها حذف شده موضوعی است که باید به صورت شسته و رفته مشخص شود ضمن اینکه مسئله بودجه شما یک بار باید به طور کامل حل شود چرا که اغلب داروخانه‌ها، پزشکان و بیمارستان‌ها از تأخیر در پرداخت بدهی‌های این بخش گلایه‌مند هستند و این تأخیر خوب نیست چرا که ما کار را با اعمال شاقه انجام می‌دهیم، پول می‌دهیم، اما به صورتی پرداخت می‌شود که در نهایت همه ناراضی هستند بنابراین اگر یک بار این موضوع را حل کنیم این نارضایتی رفع می‌شود.

وی خطاب به مدیران بیمه سلامت تصریح کرد: شما با همه فنونی که دارید و ملاحظاتی که در کشور وجود دارد و اینکه خرج‌ها را کم می‌کنید باید به یک رقمی برسید ضمن اینکه به این نکته اشاره کردیم که ۱۷ هزار میلیارد هزینه دارید بنابراین باید منابع پایداری برای تأمین آن ایجاد کنید تا در بودجه در نوساناتی که ایجاد می‌شود تا این اندازه مشکل پیدا نکنید و منابع هر سال بخش سلامت نیز مشخص شود تا هم شما خیالتان راحت باشد و هم خیل عظیمی از پزشکان، بیمارستان ها و داروخانه‌ها خیالشان راحت باشد تا به موقع مطالباتشان پرداخت می‌شود.

لاریجانی گفت: بنده متوجه نمی‌شوم که با چه منطقی مطالبات این بخش با تأخیر پرداخت می‌شود که در نهایت باعث می‌شود هم شما، هم مجلس برای تأمین اعتبارات مورد نیاز این بخش وقت بگذارید و در نهایت همه ناراضی باشند بنابراین باید تلاش کنید که بدهی‌های خود را زودتر پرداخت کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیشنهادی به مدیران بیمه سلامت در جهت تأمین بودجه سال آینده این سازمان بیان کرد: هم اکنون که فصل بودجه رسیده است باید منابعی را که برای سال آینده نیاز دارید مشخص کرده و بودجه خود را متناسب با منابع موجود و ملاحظاتی که در کشور وجود دارد، بودجه خود را مدون کنید تا ما در جانمایی در بودجه، آن را به منابعی که روشن باشد اعم از مالیات بر ارزش افزوده یا منابعی که تحقق آن تقریباً صد درصد باشد، وصل کنیم و نتیجه این می‌شود که تکلیف شما روشن می‌شود.

توصیه رئیس مجلس به منظور ایجاد منابع پایدار برای بیمه سلامت

وی در ادامه افزود: وزن کار شما در کشور بالا است چرا که یک آرامش روانی در جامعه ایجاد می‌کند بنابراین شما باید بررسی دقیقی انجام دهید تا مشخص شود که نیاز واقعی شما چقدر است ضمن اینکه به دنبال افزایش دریافت مبالغ هم نباشید چون منابع محدود است بنابراین پیشنهاد می‌شود که منابع پایداری برای این بخش ایجاد شود تا مشکلات شما رفع شود ضمن اینکه حتما به کمیسیون‌های بهداشت و درمان و برنامه، بودجه و محاسبات مجلس توصیه می‌کنم این را برای شما جانمایی کنند تا هم مدیریت، هم کارکنان سازمان بیمه سلامت و همه بخش زیادی از افرادی که با شما کار می‌کنند فراغت داشته باشید چرا که اگر یک سال بتوانیم این منابع را تصویب کنیم سال بعد هم بهره برداری شده و تکرار می‌شود.

لاریجانی در پایان عنوان کرد: ان‌شاء الله خداوند کمک‌تان کند، از زحمات شما تشکر می‌کنیم چرا که زحمت کشیدید، سازمان بیمه سلامت را منظم کردید و امیدواریم سال‌های بعد مشکلاتتان کمتر شود.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو