خانه / تغذیه / ترفند های مهم آشپزی که شما را متمایز می کند

ترفند های مهم آشپزی که شما را متمایز می کند

سلامت نیوز:آشپزی مانند هر مهارت دیگری با تمرین وتکرار به تکامل می رسد و هر آشپزی در طول فعالیت خود به نکاتی دست پیدا می کند که او را از بقیه متمایز می کند.راهکارهایی که به راحتی در اختیار دیگران قرار می گیرد، حاصل سال ها تلاش و ممارست آشپزهاست .


به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ، برای از بین‌بردن تلخی کاهو کافی است چند دقیقه‌ای آن را داخل محلول آب سرد و نمک قرار بدهید.
میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چندساعت در یخچال قرار دهید تا مدت بیشتری سالم بماند و له نشود.
سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید.

سیب، گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن دیگر میوه‌ها و سبزی‌ها کمک می کند، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید. هنگام سرخ‌کردن موادغذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هربار سرخ‌کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از هشت بارحتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ‌شده را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن‌شان خوب گرفته شود.

برای خوش‌طعم‌شدن ماهی سرخ‌شده چنددقیقه‌ای آن را در شیر نمک‌زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده‌شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قراردادن آن روی حرارت، آب لیمو اضافه کنید. هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آب لیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود. برای جلوگیری از وارفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.
اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چنددقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

برای گرفتن بوی پیاز قبل از خردکردن آن در غذا اجازه دهید پنج دقیقه در آبجوش قل بزند، حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چندساعتی در آب، روغن یا آب لیمو قرار دهید.

برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپ خوری آرد استفاده کنید.
برای تردشدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و دو قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چنددقیقه داخل فریزر قرار دهید، هم بسیار ترد خواهد شد.

برای سرخ‌شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چای خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع‌تر سرخ می‌شود و طعم بهتری پیدا خواهد کرد.
به جای شکستن تخم‌مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم‌مرغ وارد غذا نمی‌شود.
برای این که پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید، قبل از این که پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.
برای این که آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود، کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.
برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید، چون باعث می شود ترشی زود خراب شود.
اگرحبوبات بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید . بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آب جوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید تا نمک به همه حبوبات برسد.

برای پخت بهتر ماکارونی
– چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
– چند قاشق آب لیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.
– مقداری نمک به آب در حال جوشیدن آن اضافه کنید.
برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شست وشو، آن ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌ قرمزرنگ حفظ شود، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.
اگر گوجه‌فرنگی‌ خریده‌اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.
برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

برای این‌که برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج درحال جوش بریزید.
اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳- ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.
اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

اگر خانه شما از بوی غذا پرشده است و باعث ناراحتی اعضای خانواده می شود، ازدود اسپند یا دود خاکشیر استفاده کنید .
با دود کردن دارچین هم می توانید بوی غذا را کاملاً از بین ببرید .دود اسپند باعث ضد عفونی شدن محیط
هم می شود

درباره ی ali

مطالب مرتبط

دستورالعمل چگونگی گرفتن رضایت آگاهانه از بیمار تدوین شد

سلامت نیوز: معاون پرستاری وزارت بهداشت یکی از ماموریت های ابلاغی وزیر بهداست به معاونت پرستاری را اهتمام جدی به اخلاق حرفه ای و مراقبت های معنوی عنوان کرد و گفت: به این منظور کمیته اخلاق پرستاری متشکل از ۲۱ نفر از صاحبنظران حوزه پرستاری تشکیل شده است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری ، مریم حضرتی در نشست علمی حقوق بیمار که در فرهنگستان علوم پزشکی با حضور اساتید پزشکی و پرستاری برگزار شد، با بیان این مطلب، اظهار داشت: در کمیته اخلاق پرستاری مصوب شد که در سال ۱۳۹۷ بر روی سه موضوع گرفتن رضایت آگاهانه، تعیین شاخص های بیمارستان اخلاقی و ایجاد حساسیت اخلاقی در پرسنل درمانی کار شود که پیش نویس آیین نامه ها جهت ارائه به کمیته ملی اخلاق بالینی که عالی ترین سطح اخلاق در وزارت بهداشت می باشد، آماده شده است. وی همچنین افزود: در حال حاضر، فرم رضایت آگاهانه به شکل نامطلوبی در مراکز درمانی پر می شود که این موضوع به عنوان یک دغدغه در معاونت پرستاری در حال پیگیری است.