خانه / سلامت / تهیه و تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی قانون حمایت از معلولان تا ۳ ماه آینده

تهیه و تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی قانون حمایت از معلولان تا ۳ ماه آینده

سلامت نیوز: مدیرکل بهزیستی استان تهران با بیان اینکه بر اساس قانون حمایت از افراد دارای معلولیت، دستگاه‌ها موظفند ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ ابلاغ قانون، آیین‌نامه‌های اجرایی آن را تهیه کنند، گفت: آیین نامه‌های اجرایی این قانون، در طول سه ماه آینده تهیه و تدوین می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز، داریوش بیات‌نژاد در گفتگو با آنا در مورد اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت اظهار کرد:‌ لایحه حمایت از افراد دارای معلولیت پیش از این به مجلس شورای اسلامی ارسال شده بود که در تاریخ ۲۰ اسفند ۹۶ با تصویب در مجلس شورای اسلامی و تائید شورای نگهبان ابلاغ شد و در اردیبهشت ماه نیز برای اجرا از سوی رئیس‌جمهور، به وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی کشور ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه آیین‌نامه‌های اجرایی قانون حمایت از افراد دارای معلولیت، در طول سه ماه آینده تهیه و تدوین می‌شود، افزود: طبق قانون دستگاه‌ها موظفند ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ ابلاغ قانون، آیین‌نامه‌های اجرایی آن را تهیه کنند که براین اساس تا پایان آبان ماه این فرصت وجود دارد که آیین‌نامه‌های اجرایی تهیه و ابلاغ شود.

مدیرکل بهزیستی استان تهران یادآور شد: پس از ابلاغ قانون همه دستگاه‌ها و سازمان‌هایی که از بودجه عمومی دولت اعتباری دریافت می‌کنند مکلفند این قانون را رعایت کنند که به طور کلی این قانون اتفاق خوبی برای افراد دارای معلولیت به همراه خواهد داشت.

بیات‌نژاد ادامه داد: با اجرای این قانون به مسائلی از قبیل بیمه، درمان، کمک هزینه دانشگاه، معیشت، اشتغال، مناسب‌سازی معابر و ارائه خدمات پرستاری رسیدگی می‌شود و خوشبختانه در قانون حمایت از افراد دارای معلولیت، به‌همه این موضوعات پرداخته شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: به عنوان مثال بحث مناسب‌سازی معابر برای همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها، تکلیف قانونی است که چنانچه هر مسئولی در این دستگاه‌ها و سازمان‌های ذی‌ربط، از جمله در حوزه وزارت راه وشهرسازی و ادارات و شهرداری‌ها، از اجرای این قانون سر باز زند و حتی در اجرای قانون تخطی کند، براساس تبصره ۳ ماده ۵ این قانون، مشمول مجازات تعزیری، جزای نقدی تا انفصال موقت یا دائم از خدمات عمومی یا محرومیت از انتصاب و حتی اخراج کامل از سازمان متبوع خود قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: این تبصره از این ماده قانونی، اتفاق بسیار خوبی است که براساس آن همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها را موظف و مکلف به انجام این کار می‌کند و اگر کوتاهی در این زمینه صورت گیرد، عواقب جدی و خاصی در پی دارد.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو