خانه / سلامت / خلبان پرواز تهران-یاسوج سکته کرده بود؟

خلبان پرواز تهران-یاسوج سکته کرده بود؟

سلامت نیوز:در هیچ یک از گزارش ها درباره علت سانحه پرواز تهران-یاسوج گفته نشده که چرا در ۳۳ ثانیه آخرین پرواز، خلبان و کمک خلبان هیچ عکس العملی نداشته اند.

به گزارش سلامت نیوز، روزنامه آفتاب یزد نوشت: در هیچ یک از گزارش ها درباره علت سانحه پرواز تهران-یاسوج گفته نشده که چرا در ۳۳ ثانیه آخرین پرواز، خلبان و کمک خلبان هیچ عکس العملی نداشته اند.

هوشنگ شهبازی خلبان خطوط هوایی کشور در گفت و گو با آفتاب یزد گفت: یافته های مجلس شورای اسلامی و سازمان هواپیمایی کشوری درباره علت سانحه پرواز تهران-یاسوج را تایید میکنم اما زیاد به آن معتقد نیستم زیرا نکات انحرافی در این گزارش وجود دارد.

وی افزود: هیچ گاه در این گزارش‌ها اشاره نشده که چرا در ۳۳ ثانیه آخرین پرواز خلبان و کمک خلبان هیچ عکس العملی نداشته اند حدس میزنم خلبان سکته کرده باشد؛ یخ زدگی را منتفی نمی دانم اما فکر می کنم عامل آن عدم عکس العمل خلبان در چند ثانیه آخر باشد.

این خلبان ادامه داد: زمانی که از سوی مجلس به امور سانحه رفته بودم، همراه با چند تن از نمایندگان و رئیس کمیسیون عمران، نوار و جعبه سیاه هواپیما را با دقت گوش دادم و مدارک فرانسوی‌ها را هم خواندم؛ در آنجا هم تذکر دادم که با این که هواپیما ۵ بار ۵ اخطار مختلف به خلبان و کمک خلبان در خصوص سقوط داده بوده اما خلبان با وجود این اخطارها و سخنان کمک خلبان، عکس العمل نشان نمی دهد، حتی گویی نفس هم نمی کشد؛ شاید به دلیل مسائل پزشکی خلبان که نباید اجازه پرواز می داشت این اتفاق رخ داده باشد؛ جلوگیری از این اتفاق برعهده شرکت آسمان، بخش پزشکی سازمان هواپیمایی کشوری و خود سازمان هواپیمایی کشوری بوده است.

کاپیتان شهبازی خاطرنشان کرد: همانطور که قاضی شهریاری و امور سوانح هواپیمایی کشوری گفته‌اند تخلفات زیادی در این پرواز از سوی خلبان شرکت هواپیمایی آسمان و هواپیمایی کشوری انجام شده است اما این تخلفات هیچ کدام عامل حادثه نبوده اند حتی اگر یخ زدایی روی هواپیما انجام نشده باشد فقط تخلف است همچنین عدم نظارت هواپیمایی کشوری هم تنها تخلف محسوب می‌شود نه عامل حادثه ذکر این نکته ضروری است که اگر بال هواپیما یخ بزند خلبان می تواند آن را نجات دهد اینکه چرا خلبان این هواپیما را نجات نداده عامل حادثه است خلبان ها آموزش دیده اند که هواپیماها را از آن شرایط خارج کنند پس در اینجا عامل اصلی عدم عکس العمل خلبان در ۳۳ ثانیه آخر است.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

اجرای برنامه عملیاتی بهبود تغذیه در هشت استان کشور

سلامت نیوز:مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت:بر اساس برنامه های بهبود تغذیه، هشت استان کشور که دارای ناامنی غذایی هستند که استان سیستان و بلوچستان نیز یکی ازاین استان ها است، در اولویت برنامه ریزی عملیاتی بهبود تغذیه هستند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از وبدا، دکتر زهرا عبداللهی در سفر به زاهدان و در بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت، آموزش های کارشناسی به زبان های بومی و محلی را از بهترین تکنیک های ارتقای سواد تغذیه ای در کشور عنوان کرد و گفت: تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های محلی در استان سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است. وی با اشاره به اینکه مصرف شکر و غذاهای پرچرب به عنوان دو الگوی غذایی نامناسب در ایران رواج بیشتری دارد، خاطر نشان کرد: برخی از الگوهای نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. وی ادامه داد: تا ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدن باید از چربی ها تامین شود و دریافت بیش از این مقدار چربی، منجر به اضافه وزن، چاقی و حرکت کردن به سمت بیماری ها و ریسک فاکتورهای بیماری زا خواهد شد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: بر اساس برنامه های بهبود تغذیه، هشت استان کشور که دارای ناامنی غذایی هستند که استان سیستان و بلوچستان نیز یکی ازاین استان ها است، در اولویت برنامه ریزی عملیاتی بهبود تغذیه هستند. وی تاکید کرد: برخی از بیماری های غیر واگیر که در این استان ها رایج است، به دلیل رژیم غذایی نامناسب شیوع پیدا کرده و بر اساس سند بهبود تغذیه ایران، تمامی مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز دریافت کنند. عبداللهی در ادامه افزود: در حال حاضر بیماری های غیرواگیر مهم ترین عامل مرگ و میر در کشور است و الگوی نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبک زندگی مردم، مقادیر بیشتری از چربی، نمک و قند وارد بدن انسان می شود. گفتنی است، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در این سفر، از مراکز خدمات جامع سلامت امام رضا(ع)، حضرت ولی عصر(عج) و مرکز حضرت ابوالفضل (ع) بازدید و از خدمات فعال کارشناسان تغذیه در سطح مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر کرد.