خانه / سلامت / دریافتی‌های جامعه پزشکی باید عادلانه شود

دریافتی‌های جامعه پزشکی باید عادلانه شود

سلامت نیوز:عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: جامعه پزشکی در دریافت حقوق و مزایای خود طی ماه‌های اخیر با تأخیرهای طولانی روبه‌رو شده است.

به گزارش سلامت نیوز از خانه ملت، اکبر رنجبرزاده، با بیان اینکه با وجود برخی مشکلات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه، پزشکان خدمات مؤثری در حوزه سلامت انجام می‌دهند، تصریح کرد: به‌ هرحال جامعه پزشکی در معرض مشکلات موجود جامعه قرار گرفته و باید پذیرای معضلات به وجودآمده باشد؛ البته آنها باید در کاهش مشکلات در تمامی بخش‌ها از جمله حوزه پزشکی مشارکت کنند.

در حال حاضر پزشکان بسیاری هستند که هیچگونه منبع درآمدی دیگری نداشته و تنها در مراکز دولتی خدمت می‌کنند؛ اما در دریافت حقوق و دستمزد خود با تأخیرهای چند ماهه روبه‌رو شده‌اند. آنها گاهی برای رفع مشکلات خود باید به دریافت وام از بانک‌ها متوسل شوند.

فشارهای تحمیل شده به پزشکان نباید به مردم منتقل شود
وی با تاکید بر اینکه پزشکان در اکثر شهرستان‌های کشور با سختی زندگی خود را می‌گذرانند، گفت:آنها با همه کمبودها و کاستی‌ها به مردم خدمت می‌کنند؛ بنابراین دولت باید تلاش کند، تا شرایط زندگی بهتر را برای این قشر فراهم کند؛ زیرا برخی مشکلات بهوجود آمده در حوزه سلامت، تا حدی برای پزشک قابل تحمل و پذیرش است و پس از آن، فشارها و مشکلات به مردم منتقل می‌شود که بهطور حتم، چنین شرایطی برای هیچ مسئولی خوشایند نیست.

دولت و مجلس باید مراقبت‌های لازم را برای کاهش مشکلات حوزه سلامت انجام داده و در بخش دریافتی‌های پزشکان، عدالت نسبی ایجاد شود؛ یعنی نمی‌توان ۸۰ درصد پزشکان را دچار مشکل دید و مابقی هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اینکه از پزشکان خدمت‌کننده در مناطق محروم باید حمایت‌های بیشتری صورت گیرد، افزود: وجود دغدغه در زندگی پزشکان به لحاظ مالی به نفع جامعه نیست و دغدغه پزشکان باید به حد ممکن کاهش داد.

جامعه پزشکی منشاء خدمات بزرگی در جامعه بوده و بهبود بیمار، نخستین هدف یک پزشک است. البته کارکنان حوزه سلامت هم در کنار پزشکان خدمات موثری را به جامعه هدف خود، در مراکز درمانی و مطب‌ها ارائه می‌دهند؛ امیدواریم با ایجاد شرایط مناسب کاری و زندگی برای پزشکانی که درخط مقدم خدمت‌رسانی به بیماران هستند دغدغه‌ها کاهش پیدا کند.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو