خانه / سلامت / عکس/ مسافرکش‌های مالباخته این زن را شناسایی کنند

عکس/ مسافرکش‌های مالباخته این زن را شناسایی کنند

سلامت نیوز:رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق زنی خبر داد که در پوشش مسافر و یا طرح دوستی اقدام به سرقت از رانندگان می‌کرد، خبر داد.

به گزارش سلامت نیوز، باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: سرهنگ علی عزیزخانی رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارق زنی خبر داد که در پوشش مسافر و یا طرح دوستی اقدام به سرقت از رانندگان می‌کرد، خبر داد. او در توضیح این خبر گفت: ساعت ۱۶:۳۰ مورخه ۲۶ شهریور ماه فردی در خیابان قزوین درحالیکه مانع از متواری شدن یک خانم شده بود، با مراجعه به واحد گشت کلانتری کلانتری ۱۱۲ ابوسعید به مأموران اعلام کرد که این خانم اقدام به سرقت از داخل ماشین او کرده است.

با انتقال راننده‌ی خودرو مسافرکش و همچنین زن دستگیر شده به اتهام سرقت، راننده در طرح شکایتش عنوان داشت: این خانم را به عنوان مسافر از میدان انقلاب و به مقصد میدان قزوین سوار ماشین کردم؛ در میدان قزوین این خانم از ماشین پیاده شد، اما پس از طی مسیر کوتاهی متوجه سرقت محتویات داخل داشبورد ماشین خود شدم؛ سریعا به میدان قزوین برگشتم و با کمی چرخیدن در محدوده میدان قزوین موفق به شناسایی این خانم شدم؛ این خانم به محض مشاهده بنده قصد متواری شدن از محل را داشت که با کمک شهروندان دستگیر شد.

در تحقیقات اولیه، متهم خودش را بنام “سوگند” معرفی کرده بود، اما پس از انتقال به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ وی به عنوان یکی از مجرمان سابقه دار بنام پروانه شناسایی شد؛ بررسی سوابق متهمه حکایت از آن داشت که وی طی سال‌های گذشته بار‌ها به اتهام ارتکاب مختلف “سرقت‌های متعدد از داخل خودرو”، “مشارکت در سرقت مسلحانه و تحصیل مال مسروقه”، “دایر کردن مراکز فساد” و “نگهداری مواد مخدر”، از سال ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۴ بار‌ها دستگیر و روانه زندان شده است.

این زن که پس از شناسایی هویت واقعی و کشف چند گوشی تلفن همراه دارای سابقه سرقت به شیوه مشابه (سرقت از رانندگان مسافرکش) چاره‌ای جز اعتراف و بیان حقیقت نداشت، صراحتا به ده‌ها فقره سرقت به شیوه جیب بری و سرقت از داخل خودرو در پوشش مسافر اعتراف کرد؛ وی در اعترافاتش به کارآگاهان گفت: به عنوان مسافر سوار خودرو‌های مسافرکش می‌شدم؛ ابتدا سعی می‌کردم تا در صورت امکان اقدام به سرقت محتویات داشبورد و … کنم و در ادامه با چرب زبانی و طرح دوستی تلاش می‌کردم تا اعتماد رانندگان را جلب کرده و آن‌ها را فریب دهم؛ اگر شرایط برای سرقت محیا می‌شد، در یک لحظه از غفلت رانندگان استفاده می‌کردم با سرقت پول و گوشی تلفن همراه راننده‌ها به سرعت از ماشین پیاده شده و از محل دور می‌شدم.

سرهنگ کارآگاه علی عزیزخانی، رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: در ادامه رسیدگی به این پرونده و با توجه به اعتراف صریح متهم به انجام سرقت‌های مشابه از رانندگان مسافرکش و به منظور شناسایی سایر شکات و مالباختگان، هماهنگی‌های لازم با دادیار محترم شعبه چهارم دادسرای ناحیه ۱۱ تهران جهت انتشار بدون پوشش تصویر متهم پرونده انجام شده است؛ لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصویر متهم شدند دعوت می‌شود تا جهت پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ در میدان حر – انتهای خیابان ۱۲ فرودین مراجعه کنند.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو