خانه / سلامت / فقر با ارائه بسته حمایتی به نیازمندان ریشه‌کن نمی‌شود

فقر با ارائه بسته حمایتی به نیازمندان ریشه‌کن نمی‌شود

سلامت نیوز:عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه بسته حمایتی به فقرا و نیازمندان را راهکار کوتاه مدتی برای حل بحران فقر اقتصادی مردم کشور اعلام کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا، شعار «هر جا که مردان و زنان محکوم به فقر شدید باشند، حقوق بشر نقض می‌شود» که در ارتباط با روز جهانی ریشه‌کنی فقر زیاد مطرح می‌شود، تداعی کننده توجه جامعه بین‌الملل به این پدیده است.

روز ۱۷ اکتبر برابر با ۲۵ مهرماه از سال ۱۹۹۲ به واسطه تلاش‌های وریسینسکی با هدف رساندن صدای فقرا به گوش دولت‌ها و شهروندان عادی، توسط سازمان ملل متحد به عنوان روز جهانی ریشه‌کنی فقر نامگذاری شده است.

پدیده فقر از آغاز حیات بشر گریبانگیر انسان‌ها بوده، به‌طوری که بسیاری از اندیشمندان و بزرگان ادیان مختلف به‌ویژه اسلام در خصوص آن صحبت‌های فراوانی کرده‌اند.

حضرت محمد (ص) فرموده‌اند: «لَوْ لا رَحْمَهُ ربّی عَلى فُقَراءِ اُمَّتی کادَ الْفَقْرُ أن یَکُونَ کُفْراً; اگر رحمت خداوند بر فقراى امّت من نبود هر آینه فقر، آنها را به کفر مى‌کشاند»

یا در بیانی از حضرت علی (ع) آمده است: «فَإنَّ الْفَقْرَ مَنْقَصَهٌ لِلدّینِ! مَدْهَشَهٌ لِلْعَقْلِ، دَاعِیَهٌ لِلْمَقْتِ، فقر سبب نقصان دین و مشوش شدن عقل و جلب کینه مى‌‌‌شود».

در ایامی که به واسطه بدعهدی و اعمال فشار از سوی قدرت‌های جهانی، مردم کشورمان با گرانی و تورم دست و پنجه نرم می‌کنند و فشار اقتصادی بر آنها به حدی رسیده که برخی در تأمین نیازهای اولیه خود ناتوان هستند باید مسئولان کشور تدابیری در نظر بگیرند و برای پیشگیری از افزایش فقر اقتصادی در جامعه راهکاری ارائه دهند.

معصومه آقاپور علیشاهی در گفتگو با خبرنگار آنا راهکار کوتاه‌ مدت مجلس و دولت را ارائه بسته‌های حمایتی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه دانست و افزود: بسته‌های حمایتی برای افرادی با درآمد زیر سه میلیون تومان در نظر گرفته شده است و در طول دو ماه به افراد دهک‌های پایین اختصاص می‌یابد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عدالت در پرداخت یارانه را به عنوان راهکار میان‌مدت حل بحران‌های اقتصادی اعلام کرد و گفت: در این زمینه مساوات پرداخت یارانه با عدالت پرداخت یارانه متفاوت است و باید با برنامه‌ریزی‌های منسجم تا یک‌سال آینده مکانیزم پرداخت یارانه‌ها را ساماندهی کنیم.

بر‌ اساس این گزارش؛ هر چند که به نظر می‌رسد راهکارهای فوق و گسترش مذاکرات با اروپا برای ایجاد سوئیفت مالی و فراهم کردن راهکاری برای فروش نفت، راه‌حل اصلی برای کشوری با منابع انسانی و طبیعی گسترده نباشد ولی امیدواریم در آینده نه چندان دور بتوانیم شاهد برنامه‌ریزی برای رهایی اقتصاد کشور از نفت و رسیدن به یک اقتصاد درون‌زا و وابسته به سرمایه‌های داخلی کشور باشیم.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو