خانه / سلامت / مخالفت های سیاسی با ارائه طرح "ممنوعیت ازدواج دختران زیر ۱۳ سال"

مخالفت های سیاسی با ارائه طرح "ممنوعیت ازدواج دختران زیر ۱۳ سال"

سلامت نیوز:عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی آخرین وضعیت لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان و طرح ممنوعیت ازدواج دختران زیر۱۳ سال را تشریح کرد.

به گزارش سلامت نیوز، طیبه سیاوشی در گفت و گو با پانا، درباره آخرین وضعیت تصویب لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان گفت: این لایحه از آنجایی که اهمیت بسیاری دارد، در دستور کار کمیسیون قرار گرفته است و حساسیت بالایی دارد. در روند تصویب این لایحه دستگاه های زیادی هستند که باید با کمیسیون قضایی مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد: تصویب کامل این لایحه به سال بعد موکول می شود. مجلس کمیسیون های تخصصی دارد، لایحه حمایت از کودکان اول باید به تصویب کمیسیون قضایی برسد و بعد از تصویب در این کمیسیون، لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان به کمیسیون های فرعی داده می شوداین لایحه بعد از تصویبی در کمیسیون اصلی و فرعی به صحن علنی برده می شود که در آنجا نیز باید مراحلی را طی کند. در نتیجه برای تصویب کامل لایحه به مدت زمان بیشتری نیاز داریم .

سیاوشی افزود: از آنجایی که تا دوماه دیگر بودجه دولت به صحن علنی مجلس شورای اسلامی می آید، تمام کمیسیون ها کارهای دیگر خود را متوقف می کنند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره آخرین وضعیت طرح ممنوعیت ازدواج دختران زیر ۱۳ سال نیز گفت: طرح افزایش سن حداقلی دختران در هفته پیش طی جلسه ای بررسی شد. بخش هایی از جامعه با این طرح مخالفت دارند. این جریان اصلا سیاسی نیست، اما در حال حاضر مخالفت هایی که با این طرح شده است جنبه سیاسی دارند. این کودکان با ازدواج از تحصیل محروم می شوند و در آینده نیز همین چرخه روی کودکانشان هم اجرا می شود.

عضو فراکسیون زنان مجلس ادامه داد: ما تمام تلاشمان این است که بتوانیم سن ازدواج را برای دختران به ۱۵ سال برسانیم. در حال حاضر کسانی را داریم که بالای سی سال ازدواج می کنند، پس چرا باید در جامعه ای که با افزایش سن ازدواج مواجه هستیم، کودکان ما در سنینی کمتر از ۱۵ سال ازدواج کنند.

وی افزود: ما مستنداتی را جمع آوری کرده ایم و به عنوان پشتیوانه ای برای حمایت از طرحمان در زمان ارائه استفاده خواهیم کرد.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو