خانه / سلامت / مرگ دو کارگر ۱۵ ساله افغان در یک بالابر

مرگ دو کارگر ۱۵ ساله افغان در یک بالابر

سلامت نیوز:سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: دو کارگر افغانستانی ۱۵ ساله هنگام استفاده از بالابر بین دیواره و کفی بالابر گرفتار شدند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل ایلنا،جلال ملکی (سخنگوی سازمان آتش نشانی) گفت: در ساعت ۰۰: ۵۰ بامداد امروز حادثه گرفتار شدن دو کارگر در دستگاه بالابر واقع در تهرانپارس خیابان همای شرقی به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی اطلاع داده شد و بلافاصه نیروهای دو ایستگاه آتش نشانی با تجهیزات لازم به محل حادثه اعزام می‌شوند.

ملکی در ادامه گفت: محل حادثه یک ساختمان یک طبقه قدیمی در حال بازسازی و مغازه کناری آن بود. کارگرانی که مشغول بازسازی ساختمان بودند برای استراحت از مغازه استفاده کرده و برای تردد از طبقه منفی مغازه به همکف از بالابر استفاده می‌کردند.

وی افزود: دو کارگر افغانستانی ۱۵ ساله هنگام استفاده از بالابر بین دیواره و کفی بالابر گرفتار شده بودند. آتش نشانان بلافاصله عملیات‌‌ رها سازی این افراد را انجام دادند.

ملکی تصریح کرد: با تحویل این دو نوجوان به اورژانس مشخص شد آن‌ها به علت شدت جراحات جان خود را از دست داده‌اند. با تحویل محل در ساعت ۱: ۳۰ بامداد به نیروی انتظامی، عملیات آتش نشانی به پایان رسید.

سخنگوی آتش نشانی تاکید کرد که از بالابر باید برای جابه جا کردن مصالح و کالا‌ها استفاده کرد چراکه حفاظ ندارد و به علت عدم دقت لازم احتمال محبوس شدن افراد و قطع عضو وجود دارد و اگر به هر دلیل کسی می‌خواهد از بالابر استفاده کند باید دارای حفاظ و یا کابین استاندارد باشد تا این دست حوادث را شاهد نباشیم.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

اجرای برنامه عملیاتی بهبود تغذیه در هشت استان کشور

سلامت نیوز:مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت:بر اساس برنامه های بهبود تغذیه، هشت استان کشور که دارای ناامنی غذایی هستند که استان سیستان و بلوچستان نیز یکی ازاین استان ها است، در اولویت برنامه ریزی عملیاتی بهبود تغذیه هستند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از وبدا، دکتر زهرا عبداللهی در سفر به زاهدان و در بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت، آموزش های کارشناسی به زبان های بومی و محلی را از بهترین تکنیک های ارتقای سواد تغذیه ای در کشور عنوان کرد و گفت: تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های محلی در استان سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است. وی با اشاره به اینکه مصرف شکر و غذاهای پرچرب به عنوان دو الگوی غذایی نامناسب در ایران رواج بیشتری دارد، خاطر نشان کرد: برخی از الگوهای نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. وی ادامه داد: تا ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدن باید از چربی ها تامین شود و دریافت بیش از این مقدار چربی، منجر به اضافه وزن، چاقی و حرکت کردن به سمت بیماری ها و ریسک فاکتورهای بیماری زا خواهد شد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: بر اساس برنامه های بهبود تغذیه، هشت استان کشور که دارای ناامنی غذایی هستند که استان سیستان و بلوچستان نیز یکی ازاین استان ها است، در اولویت برنامه ریزی عملیاتی بهبود تغذیه هستند. وی تاکید کرد: برخی از بیماری های غیر واگیر که در این استان ها رایج است، به دلیل رژیم غذایی نامناسب شیوع پیدا کرده و بر اساس سند بهبود تغذیه ایران، تمامی مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز دریافت کنند. عبداللهی در ادامه افزود: در حال حاضر بیماری های غیرواگیر مهم ترین عامل مرگ و میر در کشور است و الگوی نامناسب غذایی مردم، مهم ترین عامل خطر ابتلا به بیماری هایی نظیر دیابت، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان ها، فشارخون، قندخون و چاقی و اضافه وزن است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبک زندگی مردم، مقادیر بیشتری از چربی، نمک و قند وارد بدن انسان می شود. گفتنی است، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در این سفر، از مراکز خدمات جامع سلامت امام رضا(ع)، حضرت ولی عصر(عج) و مرکز حضرت ابوالفضل (ع) بازدید و از خدمات فعال کارشناسان تغذیه در سطح مراکز خدمات جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر کرد.