خانه / سلامت / مصیبت‌های زندگی ۴۰ ساله یک زن

مصیبت‌های زندگی ۴۰ ساله یک زن

سلامت نیوز:زن میانسال که پس از مرگ مشکوک همسرش از سوی بازپرس جنایی بازداشت شده مدعی است شوهرش به‌خاطر مشکلات روحی خودکشی کرده است.

به‌گزارش سلامت نیوز به نقل از ایران ، عصر جمعه ۵ مرداد مأموران بیمارستان فیاض بخش تهران در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت از مرگ مشکوک مرد میانسالی خبر دادند. به‌دنبال این خبر به دستور بازپرس جنایی و تیم تحقیق بررسی‌ها آغاز شد، از آنجا که مرد میانسال بر اثر اصابت چاقو جان باخته بود تحقیقات از همسرش انجام شد.

همسر هاشم که او را به بیمارستان منتقل کرده بود در تحقیقات اولیه مدعی بود شوهرش خودزنی کرده است. اما با توجه به مشکوک بودن ماجرا، به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران، جسد برای روشن شدن علت مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد، اما نظریه پزشکی قانونی و مدارک دیگری که از بررسی جسد به‌دست آمد، فرضیه خودزنی را کمرنگ کرد.


بدین ترتیب برای روشن شدن موضوع صبح روز گذشته زن میانسال برای تحقیقات بیشتر در مقابل بازپرس سجاد منافی آذر قرار گرفت، اما همچنان اصرار به خودزنی همسرش داشت. باتوجه به اینکه این حادثه در شهرستان خیرآباد نسیم شهر رخ داده بود، از سوی بازپرس جنایی قرار عدم صلاحیت صادر شد و پرونده برای رسیدگی به دادسرای مربوطه ارجاع شد.

کلافه است، از زندگی، از مرگ همسرش و بازداشت؛ از مرگ دو دخترش و سختی‌هایی که در زندگی‌اش کشیده است. حدود ۴۰ سال قبل ازدواج کرده است.

روز حادثه چه اتفاقی افتاد؟
از زمانی که دخترم خودکشی کرده است نمی‌توانم خانه را تحمل کنم. آن روز از بیرون آمده بودم، همسرم به من گفت چای می‌خوری؟ خسته بودم و حوصله نداشتم برای همین به او گفتم می روم بخوابم اگر کسی زنگ زد مرا بیدار نکن اما ۱۰ دقیقه بعد بیدارم کرد و گفت تلفن کارت دارد. عصبانی شده بودم. سر این موضوع دعوایمان شد. همسرم به اتاق دیگر رفت و شروع به فحاشی کرد.


دوباره آمد و دست‌هایش را دور گردن من حلقه کرد و فشار داد. به سختی می‌توانستم نفس بکشم، داشتم می‌مردم که مرا رها کرد.حالم بد شده بود. شوهرم یک بیل آورد و تهدید کرد که خودش را با بیل می‌زند. اما من قدرت بلند شدن
نداشتم. بیل را رها کرد و به سمت آشپزخانه رفت. می‌دانستم تهدیدش را عملی می‌کند و تا خودم را به آشپزخانه رساندم دیدم که او خودزنی کرده است.

از کجا می‌دانستی تهدیدش را عملی می‌کند؟
سابقه داشت که این کار را انجام دهد. روی شکمش پر بود از جای چاقو. همسایه‌ها می‌گفتند دو هفته قبل با طناب خودش را می‌خواسته دار بزند که آنها جلویش را گرفته بودند.

بعد چکار کردی؟
شروع به جیغ و داد کردم و همزمان هم دخترم وارد شد. به کمک او شوهرم را داخل ماشین پرایدم گذاشتم و به بیمارستان فیاض بخش بردیم.
گفتی دخترت خودکشی کرده است؟
بله، چهار تا دختر دارم که یکی از آنها سال ۸۸ با قرص خودکشی کرد و دختر دیگرم هم پارسال خرداد در خانه خودکشی کرد. یکی از پسرهایم هم معتاد شد و برای تأمین هزینه موادش دزدی کرده که الان در زندان به سر می‌برد.
دخترهایت برای چی خودکشی کرده‌اند؟
به خاطر کارهای همسرم. خانه ما بیشتر شبیه جهنم بود. زمانی هم که می‌گفتم برویم دکتر می‌گفت مگه من دیوانه ام. او بارها تهدید به خودکشی کرده بود.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو