خانه / اخبار پزشکی / مکمل های غذایی حاوی کروم سرطان زا هستند

مکمل های غذایی حاوی کروم سرطان زا هستند

یافته اخیر محققان نشان می دهد مصرف بلندمدت مکمل های غذایی حاوی کروم موجب افزایش ریسک ابتلا به سرطان می شود.
محققان دانشگاه سیدنی استرالیا در تحقیقات اخیر خود دریافتند مصرف بلندمدت مکمل های غذایی و قرص های رژیمی حاوی کروم افزایش خطر بروز سرطان در فرد را به همراه دارد.

مکمل های حاوی کروم که معمولاً برای درمان اختلالات متابولیکی و دیابت نوع۲ استفاده می شوند، معمولاً برای کاهش وزن و بدنسازی هم استفاده می شوند و معمولاً هر قرص حاوی بالغ بر ۵۰۰ میکروگرم کروم است. این در حالیست که آکادمی علوم ملی آمریکا، مصرف روزانه بالغ بر ۲۰۰ میکروگرم کروم را کافی و ایمن اعلام کرده است.

«پیتر لای»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این یافته ها نشان می دهد که مردم باید در مورد مصرف مکمل های حاوی مقادیر بالای کروم بیشتر فکر کنند.»

به گفته محققان، این مکمل غذایی با ورود به سلول ها تا حدودی تبدیل به شکل سرطان زا می شود. اکسایش کروم در داخل سلول اتفاق می افتد و این به معنای از بین رفتن الکترون ها و تبدیل آنها به شکل سرطان زا خواهد بود.

درباره ی دبیر

مطالب مرتبط

دلایل ایجاد بازار سیاه دارو در کشور/شناسایی مسیرهای قاچاق

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: ما بازار دارویی را به طور کامل رصد می‌کنیم، اما رصد بازار سیاه دارو در حوزه اختیارات و وظایف سازمانی ما نیست.