خانه / سلامت / نگذارید برای هم عادی شوید

نگذارید برای هم عادی شوید

سلامت نیوز: اگر همسر شما برای شما عادی گردد ، صددر صد تضمین می کنم که در روابط شما اثری معکوس بر جای خواهد گذاشت.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مجله خانواده سبز، یکی از غیر محترمانه ترین رفتارهائی که می توانیم با همسر خود داشته باشیم (یا هر کس دیگری) ، عادی و پیش پا افتاده تلقی کردن او است. اینکار همانند بیان این جمله است : وظیفه تو است که زندگی را آسان تر کنی و من باید از تو توقع داشته باشم. هنگامی که کار همسر برای ما عادی تلقی شود معنا و مفهوم آن این خواهد بود که :

نقش من از نقش تو در زندگی مهم تر است.
مهمترین سهم زندگی از آن من است. و شریک زندگی من خوش شانس ترین فرد است.
در بسیاری از موارد کلمات لطفا و متشکرم را فراموش می کنیم.
فکر نمی کنیم که زندگی بدون همسر چقدر برای ما نگران کننده و دشوار است.
گاهی از همسر خود متوقع می شویم و رفتار ما با او کاملا با رفتار ما با دوستمان تفاوت پیدا می کند.
گاهی بجای همسر حرف می زنیم.
گاهی در باره او در حضور دیگران غیر محترمانه صحبت می کنیم.
تصور می کنیم که می دانیم همسر ما در چه مورد فکر می کند و چی فکر می کند.
برای همسر تصمیم می گیریم که چه بکند.
و…

چگونه خود را از این دام نجات دهیم ؟
به همسر خود گوش فرا دهید.
در احساسات و هیجانات او شریک شوید.
از همسر تقدیر به عمل آورید.
برای همسر ارزش و اعتبار قائل شوید.
از هر فرصتی برای بیان تشکر خود بهره بگیرید.
به همسر خود ابراز علاقه کنید.
از با هم بودن به عنوان دوست یا شریک زندگی احساس خوشوقتی کنید.

باتجربه کردن روش های بالا از قدرت آنها مبهوت خواهید شد. فراموش کنید که چه می گیرید ، صرفا بر این تمرکز کنید که چه می دهید. من معتقدم اگر شریک زندگی خود را بی بها تلقی نکنید، او نیز متقابلا همین کار را خواهد کرد. سپاسگزاری حس خوبی به همسر خواهد داد. روش ها را امتحان کنید و مطمئن باشید که به اینکار علاقمند خواهید شد و اثرات معجزه آمیز آنها را خواهید دید.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو