خانه / سلامت / چرخه دارویی کشور در حال تخریب است/ وضعیت قرمز داروسازان

چرخه دارویی کشور در حال تخریب است/ وضعیت قرمز داروسازان

سلامت نیوز: اعضای انجمن داروسازان ایران در اعتراض به تاخیر طولانی مدت مطالبات خود از بیمه ها و همچنین ابطال تعرفه خدمات دارویی، در محل سازمان نظام پزشکی گردهم آمدند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، دکتر محمدباقر ضیا رئیس انجمن داروسازان ایران در این نشست که روز پنج شنبه در سالن اجتماعات سازمان نظام پزشکی با حضور جمع کثیری از داروسازان سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: ما امروز در سازمان نظام پزشکی دور هم آمده ایم که دلنگرانی های داروسازان را به گوش مدیران ارشد کشور برسانیم.

وی ادامه داد: فشارهای تحمیل شده به داروسازان، استخوان های این قشر را در هم شکسته و متاسفانه هر روز شاهد هستیم که مشکل جدیدی نیز بر مشکلات قبلی داروسازان افزوده می شود.

ضیا اضافه کرد: ما دنبال اجرای قانون هستیم و چیزی فراتر از قانون نمی خواهیم و اگر قانون برای اجرا نشدن وضع شده است، پایان راه قطعا فاجعه بار خواهد بود.

وی افزود: ما با تکیه بر تجربیات داروسازان سراسر کشور، هشدار می دهیم که چرخه دارویی کشور در حال تخریب است و باید پیش از آنکه بیش از این دیر شود، فکری به حال آن کرد.

ضیا با اشاره به طولانی شدن تاخیر پرداخت مطالبات داروخانه ها از سوی سازمان های بیمه گر ادامه داد: انجمن داروسازان ایران به همه مراجع قانونی در تمامی سطوح کشوری مراجعه کرده و با ایشان مکاتبه کرده است ولی متاسفانه فقط با وعده و وعید، مواجه شده است.

وی تاکید کرد: تاکنون نجابت و مسئولیت پذیری داروسازان اجازه نداده که مردم را در درد خودمان شریک کنیم ولی واقعیت این است که توان داروسازان هم بی پایان نیست و وضعیت داروسازان روی خط قرمز قرار گرفته است.

به گفته ضیا، داروسازان در راهروهای دادگستری، بالا و پایین می روند تا بتواند به چک های برگشتی خود پایه دهد و این درحالی است که بیش از چک های برگشتی خود،از سازمان های بیمه گر طلب دارند.

وی افزود: ما بیش از این نمی توانیم به دولت یارانه بدهیم و این حق داروسازان است که مطالبات خود را بر اساس قانون مطالبه کنند.

ضیا در رابطه با اصلاح قراردادهای بیمه ادامه داد: حذف عبارت «در صورت تامین اعتبار» از قراردادهای بیمه، یک خواسته جدی و عمومی داروسازان است که آن را دنبال می کنیم.

وی در خصوص ابطال تعرفه خدمات دارویی از سوی دیوان عدالت اداری، اظهارداشت: در این خصوص انجمن داروسازان ایران تمام تلاش خود را جهت تببین اهمیت و ضرورت وجود تعرفه صرف کرد ولی متاسفانه فرصت لازم جهت دفاع در صحن جلسه عمومی داده نشد و ما قطعا این موضوع را نیز از طریق مراجع قانونی با قدرت بیشتر دنبال خواهیم کرد.

این جلسه با حضور دکتر ایرج فاضل رییس کل سازمان نظام پزشکی و دکتر سید تقی نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی برگزار شد.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو