خانه / سلامت / گزارشی ازخودسوزی در برابر شهرداری برای اعتراض «به جریمه ۵۰۰‌میلیونی»

گزارشی ازخودسوزی در برابر شهرداری برای اعتراض «به جریمه ۵۰۰‌میلیونی»

سلامت نیوز:یک مرد ۴۵‌ساله روز سه‌شنبه ۱۳‌شهریورماه، در برابر ساختمان شهرداری تهران و جلوی چشمان فرزندانش خود را به آتش کشید. در خبرها آمده است که این فرد به‌رغم «سوختگی شدید» جان سالم به در برده و به بیمارستان منتقل شده است. برخی از گزارش‌ها حاکی از آن است که این فرد مغازه‌دار خود را در «اعتراض به جریمه ۵۰۰‌میلیون تومانی» شهرداری به آتش کشیده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از صبح نو ،این مرد در‌حالی‌که دو فرزند و همکارش نیز همراه وی بودند خودش را جلوی شهرداری تهران به آتش کشید. در همین حال ایلنا می‌نویسد این فرد که هنوز از هویتش خبری منتشر نشده است «دقیقاً همزمان با خروج شهردار تهران از شورای شهر» خود را به آتش کشیده و «شهردار پس از مکثی کوتاه صحنه را ترک کرده است.» البته ساعتی بعد حضور شهردار در صحنه خودسوزی تکذیب شد.

در گزارش‌ها آمده است: «او قصد داشت خانواده و فرزندش را هم بسوزاند که با مداخله مردم آن‌ها جان سالم به در بردند.»
برخی از سایت‌های خبری ‌در این‌باره نوشت: «برخی شهروندان حاضر در محل ادعا کرده‌اند، این شهروند تهرانی صاحب مغازه‌ای در منطقه دو شهرداری تهران است که اخیراً از سوی شهرداری ۵۰۰‌میلیون تومان جریمه شده است. همین امر باعث شده‌ این فرد به شهرداری تهران مراجعه کرده و از آن‌ها تقاضای کمک کند، اما زمانی که پاسخ مناسبی از نظر خود دریافت نمی‌کند اقدام به خودسوزی می‌کند. این حادثه به‌دلیل فشارهای صورت گرفته از طریق شهرداری منطقه دو در شهرک مخابرات نسبت به مغازه‌ای بوده که شهروند ۴۵‌ساله داشته است و در‌حالی‌که وی طی ماه‌های اخیر مبلغی را بابت تغییر کاربری مغازه خود پرداخت کرده است‌ اما همچنان شهرداری تهران از ارائه مجوز فعالیت وی ممانعت کرده است.» در ادامه این حادثه، اورژانس تهران در محل حاضر و در نهایت فرد سوخته شده را به بیمارستان منتقل کرد.

در خردادماه سال جاری نیز منابع کارگری در شهرداری آبادان از «خودسوزی» یکی از کارگران خدماتی این سازمان به‌دلیل «مشکلات معیشتی» خبر دادند. سال گذشته رییس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران از افزایش «خودسوزی» در کشور خبر داده و گفته بود که سالانه «۳۰‌هزار نفر» به‌دلیل سوختگی در بیمارستان‌های ایران بستری می‌شوند که این آمار نسبت به جمعیت ایران «بسیار بالا» است.
آقای محمدجواد فاطمی در آذرماه‌۹۶ در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا خودسوزی را جزء «فجیع‌ترین نوع سوختگی‌ها» معرفی کرده و افزود که این اقدام در «ایلام، کردستان، کرمانشاه، سیستان‌و‌بلوچستان و شمال خوزستان بسیار شایع است.»

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو