خانه / سلامت / گلایه ۳۵۰ پرسنل بیمارستان امام خمینی کرج از پرداخت نشدن ۱۱ ماه حقوقشان

گلایه ۳۵۰ پرسنل بیمارستان امام خمینی کرج از پرداخت نشدن ۱۱ ماه حقوقشان

سلامت نیوز: نائب رئیس شورای اسلامی کار بیمارستان امام خمینی(ره) کرج از تجمع مجدد حدود ۳۵۰ پرسنل این بیمارستان خبر داد و گفت: تعویق پرداخت حقوق پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) کرج وارد ماه یازدهم شده اما مدیر بیمارستان، مدیر مالی بیمارستان و سایر از مسئولان استان پاسخگوی ما نیستند.

به گزارش سلامت نیوز، قاسم طاهری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: پس از چند بار تجمع برای مطالبه حقوق معوقه، امروز شنبه هفتم مهرماه حدود ۳۵۰ پرسنل این بیمارستان مجدداً تجمع کردند.

طاهری افزود: پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) در ۱۰ ماه گذشته حقوقی دریافت نکرده‌اند و این عدم پرداخت حقوق وارد ماه یازدهم شده است. متأسفانه در این شرایط مدیر بیمارستان، مدیر مالی و سایر مسئولان استان پاسخگوی ما نیستند و بلاتکلیفی ما علی‌رغم وعده‌های داده شده ادامه دارد.

نائب رئیس شورای اسلامی کار بیمارستان امام خمینی(ره) اعلام کرد: به دلیل اینکه بخشی از این بیمارستان متعلق به بنیاد شهید است بنا به درخواست ما از بنیاد شهید در تجمع امروز جمعی از ایثارگران و جانبازان هم حضور داشتند.

وی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) کرج زیر نظر سازمان همیاری شهرداری‌ها اداره می‌شود خاطرنشان کرد: امروز یکی از مقامات انتظامی استان با حضور در میان پرسنل معترض، با رئیس سازمان همیاری‌ شهرداری‌ها تماس گرفت اما این مسئول هم هیچ پاسخی نداد.

طاهری ضمن انتقاد از رفتار نمایندگان و مسئولان استان با این بیمارستان اظهار کرد: هیچ کدام از نمایندگان و مسئولان استان دلسوز ما نیستند و از ما حمایتی نمی‌کنند. فرماندار و امام جمعه کرج در این مدت بر خلاف سایر مسئولان، پیگیر وضعیت پرسنل بوده‌اند و لازم است از آنان تشکر کنیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر طلب پرسنل از بیمارستان به ۱۸ میلیارد تومان رسیده است؛ بیمارستان امام خمینی(ره) بهترین تجهیزات روز دنیا را دارد و بسیاری از امکانات آن در خاورمیانه نظیر ندارد اما جای سوال است که چرا با این ظرفیت باید از پرداخت حقوق پرسنل عاجز باشد.

درباره ی ali

مطالب مرتبط

نگهداری ترشی در ظرف پلاستیکی ممنوع!

سلامت نیوز:ترشی را در ظرف های پلاستیکی بریزیم خوب است یا نه؟ ترشی یک چاشنی در سبد غذایی بعضی از خانوارهای ایرانی است و در خوردن غذاهای سنتی خوشمزه ایرانی، جایگاه ویژه داشته اما ارزش غذایی خاصی ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی آنلاین حتی برخی از دندان پزشکان، نسبت به فساد دندان با مصرف زیاد ترشی هشدار می دهند. درباره ترشی و نگهداری از ترشی برای نگهداری درست از ترشی ، این نکات را بدانید تابستان فصل ترشی های رنگ رنگ است. فصل خیارشور و لیته و هفت بیجار. اگر قرار است خودتان دست به کار تهیه این ترشی ها شوید، باید قبل از آماده کردنشان اصول اولیه کار و فوت کوزه گری را بدانید. اگر هم آنها را آماده تهیه می کنید، باز باید از شرایط نگهداری و مصرفشان با خبر باشید. در اینجا نکاتی را درباره نگهداری ترشی را برایتان بازگو می کنیم. نکاتی درباره نگهداری ترشی ها بهتر است ترشی را در ظروف سفالی یا بلوری یا چوبی بریزید و در آن ها نگهداری کنید. یادتان باشد حتماً از مصرف ظروف پلاستیکی پرهیز کنید ظروف پلاستیکی طعم چاشنی را پس از مدتی تغییر می دهند. به طور کلی، چاشنی ها را در جای خشک و خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید؛ همچنین درِ ظرف را محکم ببندید که هوا وارد آن نشود. باقیمانده ی ترشی سر سفره را به ظرف اصلی بازنگردانید؛ در غیر این صورت، این کار تمامی محتوای ظرف را غیرقابل استفاده می کند. دقت کنید که قاشق یا ملاقه ای که با آن قصد برداشتن چاشنی را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز و خشک باشد؛ حتی به اندازه ی نوک قاشق چربی شما را از تمامی چاشنی محروم خواهد کرد. هر ماده ی خارجی که به ظرف ترشی وارد شده و در سطح سرکه ی آن شناور است، باید فوراً برداشته شود. آیا ترشی های صنعتی، نگهدارنده دارد؟ برخلاف باور نادرستی که وجود دارد در ترشی های کارخانه از مواد نگهدارنده یا افزودنی خاصی استفاده نمی شود. اسید استیک (سرکه) خود نوعی نگهدارنده ترکیبات ترشی است. اسید استیک سرکه می تواند با کاهش pH مدت زمان ماندگاری این محصول را افزایش دهد. هیچ نوع میکروب بیماری زا یا عامل فسادی نمی تواند در محیط اسیدی رشد کند. از خرید محصولاتی که برچسب سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت را ندارد خودداری کنید. سرکه مورد استفاده در ترشی های کارخانه از میوه تهیه می شود و شایعاتی که در خصوص استفاده از سرکه های تهیه شده از اسیدهای سنتزی و شیمیایی بدون دخالت میوه در ترشیجات کارخانه ای وجود دارد نادرست است و هیچ خطری برای سلامت ندارند. علت اینکه نمک به ترشی اضافه می شود چیست؟ علت افزودن نمک به ترشی تخمیر مطلوب تر و مزه دار شدن ترکیبات آن است. با حذف نمک تغییر چندانی در محصول ایجاد نمی شود. بهتر است در شیوه خانگی، ترشی هایی بدون افزودن نمک تهیه شود به کارخانجات توصیه شده تا علاوه بر کاهش استفاده از نمک مصرفی، انواعی از ترشیجات را به صورت رژیمی و بدون استفاده از نمک تهیه کنند. آیا ترشی، فساد پذیر است؟ برخلاف شورها، احتمال فساد و کپک زدن ترشی ها تقریبا در حد صفر است. علاوه بر خاصیت نگهدارنده بودن سرکه آن، اغلب ترشی های کارخانه پاستوریزه می شوند و در این فرآیند حرارتی آلودگی های احتمالی از بین می رود. در صورت ورود قاشق آلوده به ظرف ترشی یا باز ماندن در آن احتمال کپک زدن وجود دارد. بهتر است موادغذایی کپک زده را کاملا دور بریزید. از مصرف ترشی کپ زده خودداری کنید. برای نگهداری ترشی نیازی به یخچال نیست و قرار دادن آن در محیط دور از نور و حرارت اکتفا می کند. بهترین سبزی ها برای درست کردن ترشی عبارت اند از: گشنیز –جعفری-نعنا- ترخون- مرزه- ریحان شوید -پیازچه -پونه –آویشن- شنبلیله -ساقه های تازه و سبز سیر برگ و ساقه ی جوان و ترد کرفس -جاشیر یا جوشیر- چوچاق یا شوشاق -خالواش -کاکوتی یا کوتکوتو